Despre noi

Povestea BORUDENT a inceput in anul 2000, cand dr Valeriu Boruga a avut o viziune despre medicina dentara pentru toata familia.


Astazi suntem o echipa specializata in tratamente estetice complexe pe dinti naturali si implanturi dentare, avand 3 locatii disponibile pacientilor.


Avem responsabilitatea de a reda tuturor celor care ne trec pragul nu doar zâmbetul, ci și încrederea, stima de sine și siguranța lucrului bine făcut pe termen lung.Sanatatea zambetului este profesia noastra, frumusetea zambetului reprezinta pasiunea noastra, astfel imbunatatim prin tratamentele realizate calitatea vietii fiecarui pacient.Din momentul în care ai decis să ne treci pragul, problema ta devine problema noastră. Venim în întampinarea ta cu un plan de tratament personalizat, adaptat cerințelor și nevoilor tale. Pentru că, niciun zâmbet nu seamănă cu altul. Fiecare pacient este unic, nevoile sale sunt unice, de aceea, tratăm fiecare caz în parte cu cea mai mare seriozitate și suntem atenți la solicitările fiecaruia.

Echipa completa

Echipa noastra

Dr Valeriu Boruga

Medic dentist, orientat spre chirurgie orala

Dr Oana Clevet

Medic dentist, orientat spre endodontie si parodontologie

Dr Iuliana Tataru

Medic dentist, orientat spre reabilitare orala

Dr Iasmina Stepanov

Medic dentist, orientat spre ortodontie

Anca Petcu

Asistent igienist

BORUDENT.RO

Copyright (c) 2017