Serviciile noastre

Tratamente protetice

Protetica este o specializare a stomatologiei a cărei misiune este să asigure obținerea unei danturi echilibrate din punct de vedere funcțional și estetic.

Atunci cand, din diverse motive, din dinte lipseste o portiune ce nu poate fi refacuta prin obturatie (plomba), sau peretii dentari sunt prea subtiri pentru a suporta presiunile masticatorii, e necesara acoperirea dintelui cu o coroana.

De asemenea, cand lipseste un dinte de pe arcada si spatiul gol e marginit de dinti ce nu sunt integri, sunt deteriorati, cariati sau au obturatii coronare (plombe), se recurge la o punte. Se imbraca dintii limitrofi si se inlocuieste spatiul edentat cu o coroana care sa refaca fizionomia si functionalitatea pierdute.Cand spatiul ramas gol dupa extractia unui dinte e marginit de dinti integri se recurge la implant pentru refacerea arcadei incomplete.

Atunci cand pacientul pierde un numar mare de dinti si, din diverse motive acestia nu pot fi inlocuiti prin lucrari fixe, ca punti sau implante, se recurge la lucrari protetice mobile, proteze ce trebuie indepartate dupa fiecare masa pentru igienizare.

Executam:
fatete ceramice sau din compozit
coroane pe implant
coroane si punti din portelan pe suport metalic
coroane si punti din portelan pe suport de zirconiu
lucrari din portelan fara suport metalic
proteze acrilice si elastice, totale si partiale
proteze pe implanturi
proteze scheletate cu sisteme speciale

Inapoi

BORUDENT.RO

Copyright (c) 2017